«

»

Cara Padam Delete Inbox Yahoo Email

jomrileks.com 1 Cara Padam Delete Inbox Yahoo EmailCara padam delete inbox yahoo email


Cara menghapus inbox email secara cepat?

Cara membuang inbox d email dgn cpt??

Mohon bantuannya => bagaimana cara delete bla bla bla….

Bagaimana cara padam sekaligus inbox email?.

Ada tips padam ribuan email dengan mudah pada  kat yahoo! mail tak?

Mempunyai  blog atau akaun di facebook menyebabkan kita menerima pelbagai pesanan yang banyak hinggakan beribu masuk kedalam inbox email kita. Forum- forum juga  membuat email kita yang khusus menerima segala jenis email spam membuat isi email kita penuh setiap hari, kadang -kala  banyaknya mencapai ribuan email, itupun dibuka paling tidak sekali setiap minggu betul tak?, maklumlah saya dan mungkin juga anda mempunyai  banyaknya email yang lain. Berikut cara delete atau membuang pesanan-pesanan email yang berada didalam inbox kita sekaligus atau dengan sekali klik sahaja.

Pertanyaan cara padam delete inbox yahoo email

contohnya saya nak delete smua email dari Si bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla kalau email berbeza xpa ni email yg sama bla bla bla. Ok cukup cukup.

Langkah padam delete inbox yahoo .

Jika guna yahoo mail new

1>option>mail option

2>general>Pilih: Show all messages in a scrolling list (with Preview Pane option)

3>Save changes

4>Inbox>tandakan dikotak bawah perkataan delete> delete

Mudahkan ?. Sekian.

pixel Cara Padam Delete Inbox Yahoo Email share001btn Cara Padam Delete Inbox Yahoo Email

4 comments

No ping yet

  1. ecah says:

    saya pun ada cara gak,tp tak la mudah sangat.scroll down je pd tetikus sehingga keakhir nye pas tu select all pastu delete..scroll down tu bole sampai habis.kalo emel byk sgt mmg kene senaman jari la untuk scroll down tetikus tu.

  2. wandisini says:

    info yang menarik.
    ada lagi ke orang guna yahoo mail? haha…ramai dah beralih ke gmail.
    dulu aku pun guna ymail. tapi dah lama tak aktif, terus dah tak leh bukak. and then, that time ada melanggan email dari macam-macam group, so memang berlambak lah email yang akan diterima. tapi time tu memang aku tak tahu macam mana nak delete semua email kecuali klik kat button all tu je

    1. Raz says:

      ada..

  3. Miziey says:

    owh.. trimas atas tips yg diberi.. saya biasa tak delete email.. main bakar jer kot.. hahahah.. xD

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>