«

»

Supplier Pemborong Minyak Wangi Original Murah

Supplier Pemborong Minyak Wangi Original Murah Supplier Pemborong Minyak Wangi Original MurahSupplier Minyak Wangi Original Murah

Ramai di antara pengguna tidak dapat membezakan sama ada perfume yang dijual itu original atau tiruan. Kebanyakan mereka yang menjual di luar boleh meletakkan perkataan ‘ORIGINAL’ dengan sesuka hati sedangkan Minyak minyakwangi yang original kurang berminyak, tiada tindak balas pada kulit. Dan sebagainya
Anda tidak perlu membayar dengan harga yang tinggi sebaliknya disini kualiti yang ditawarkan sama seperti yang terdapat di klcc, pavilion, dan kedai-kedai terkenal.

Pemborong Minyak Wangi Original Murah

Setelah lama membekal minyak wangi kepada pemborong maka kini pasaran akan dibuka kepada semua pengguna tanpa ada penghalang. Disamping itu pengguna dapat menikmati dan berjimat dalam kehiupan yang penuh mencabar ini.Minyak Wangi yang Original adalah yang sama kualitinya yang  di jual di kaunter, tetapi pembeli dapat menikmati harga yang lebih rendah (sekitar 10%-50%) kerana tiada kos sewa yang ditanggung oleh pembeli . Minyak wangi yang ditawarkan adalah dijamin original dan BARU.

Senarai Minyak Wangi Original

Promosi minyak wangi ini adalah bagi lelaki dan wanita serta pelbagai jenis minyak wangi yang terkenal didunia pada harga rendah. Untuk mendapatkan harga bagi minyak wangi yang diinginkan sila SMS butir-butir maklumat seperti dibawah:

Nama:
No. Tel :
Alamat @ Lokasi :
Minyak wangi yg Dikehendaki :
ml:
Kuantiti :

Dan hantar ke : 019 275 8774 atau anda juga boleh email ke jomrileks@gmail.com .

Perhatian: Bagi produk yang ciri-ciri khusus sila nyatakan  seperti nama minyak wangi,volume perfume (ml) dan ciri-ciri lain.Minima pembelian adalah terhad 50 kuantiti sahaja.

pixel Supplier Pemborong Minyak Wangi Original Murah share001btn Supplier Pemborong Minyak Wangi Original Murah

24 comments

No ping yet

  1. Rozimah says:

    Saya berminat utk beli borong. Tlg emailkan katalog dan senarai harga. Terima kasih

  2. mieya says:

    boleh e-mail saya details tuk harga borong

  3. nana says:

    tolong bagi saya harga borong

  4. mieza says:

    saya sangat2 berminat..bagaimana utk beli borong?bole send kt saya katalog minyak wangi yg ade beserta harge pemborong..minyak wangi ni original ke?made from USA @ dubai?long lasting?tlg reply saya secepat mgkin..coz bisnes nk berjalan

  5. azrin says:

    Hi… sy bminat… nk katalog dan price… beza ori dan xori. Tq

  6. lullaby enterprise says:

    bagaimana cara & syaratnya ye kalo sya nak oder perfume. tq

  7. rosmawati rosli says:

    untuk 50 kuantiti brpa nya pun harga.

  8. nor akbar mohammad yunus says:

    feed me a recent catalogue and the prices…

  9. nor akbar mohammad yunus says:

    very interested……need catalogue and wholesaler price…

  10. maria says:

    saya nak beli secara borong..

  11. Jimz says:

    saya berminat nak membeli borong,emailkan harga dan jenama yang ada stock dan juga beza original dan bukan original..thanks

  12. atie says:

    sy nak bli borong so mcm mne kira harga dia ye?

  13. ina says:

    saya sangat2 berminat. boleh tolong bagi harga borong & katalog sekali. tolong reply saya secepat mungkin…tq

  14. ina says:

    saya berminat untuk beli borong. boleh bagi katalog dan senarai harga pemborong. tq

  15. Nurlina says:

    Hi sy sedang mencari minyak wangi botol kecik 7ml. Sy nak beli borong. Blh tak nak tau harga ? Thank u.

  16. Rozita says:

    Berapa harga pemborong?Send kan saya catelog minyak wangi yang paling laris di pasaran..dan senarai kan harga nye sekali..TQ

  17. Rozita Mokhtar says:

    Send kan katalog Dan harga pemborong..Dan syor kan saya minyak wangi yg laris Di pasaran..TQ

  18. nor izzati says:

    sila emel katalog n harga sekali

  19. imaa says:

    saya berminat untuk beli borong..emeil detail

  20. shahril b mansor says:

    senarai harga seunit dan borong

    1. Raz says:

      Bergantung pada jenis jenama .Terima kasih

  21. qalisha says:

    bagi katalog dan senarai harga pemborong

  22. zai says:

    sy sgt berminat.bagaimane utk beli borong

  23. syukur says:

    saya berminat, bagaimana cara pembelian dan sila emailkan harga dan jenama, dan bagaimana nak bezakan original dan gred thanks

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>